Wednesday, March 21, 2012

13 000 cups of tea

Jag tänker inte gå in på varför jag inte bloggat på några dagar. Ni som vet så vet och ni resten kanske inte behöver veta, eller så berättar jag face to face.

Men för att nu försöka komma in i vardagen igen så kan jag berätta att jag har en dödande hosta som nu börjat störa mina revben. Jag var till hälsostationen och fick tid till läkare tills imorgon. Och så togs det ju såklart blodprov.

Jag har druckit säkert 13000 koppar te för att hålla mig från att hosta.I'm not gonna go in on why I haven't been blogging. You who know know and you who don't know probably don't need to know or I'll tell you face to face. 


But to try to get back to the normal again I can tell you that I have a cough that is killing me and it has now started annoying my ribs. I was to the clinic today and got a doctors appointment for tomorrow. And they took a blood-test of course. 


I have probably drank about 13000 cups of tea to keep from coughing too much.

1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...