Thursday, March 15, 2012

Back to normal


Nu är jag tillbaka till det normala utan läppstift. Jag har sovit alldeles för lite för att jag hade en grej klockan 8:15 i morse. Vi kom hem till Ninni vid 4 på morgonen så det blev inte många timmar sömn. Jag har ingen aning hur mycket de andra sov om de sov alls. Men jag hade en jätterolig kväll med allihopa. Det var roligt att Frida också joinade oss! Jag blev så glad!

När jag kom hem så sov jag också någon timme för jag var så trött. Snart blir det iväg till Trotsallt igen. Så får jag se Ninni igen.

---


Now I am back to normal with no lipstick. I have slept way too little because I had to be somewhere at 8:15 am. We got to Ninni's place at 4 am so there wasn't much time to sleep. I have no idea how much the others slept or if they did sleep at all. But I had a fun time with everybody. It was fun that Frida joined us! I got so happy! 


When I came home I slept for an hour or so. Soon I have Trotsallt to go to. So I get to see Ninni again.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...