Friday, March 16, 2012

Gina Tricot nailpolish

Min nagellacksbesatta kompis Emelie skrev om Gina Tricots nya nagellack och sminkkollektion i sin blogg och jag blev direkt tvungen att gå och kolla in dessa. Alla färger är fantastiska och jag kommer att gå tillbaka för att köpa fler (även om min mamma håller på att bli galen på mig och min nagellackssamling...). Just nu får man 3 stycken lack för 9,95 och det är ju ett mycket bra pris. De tre jag nu köpte heter Luxurious, Base coat (för att jag behövde ett nytt) och Silver white.

Sen köpte jag även maskaran från Gina Tricot för att testa och se om den är någonting att hänga i julgranen eller inte. Så jag återkommer med det. Och så var jag en sväng till Kicks och köpte borttagningsmedel.

---


My nailpolishobsessed friend Emelie wrote about Gina Tricot's new nailpolish and makeupline in her blog and I had to go and check it out. All the colors were amazing and I am so going to go back and buy more (even if my mom is going insane with me and my nailpolish). Right now you get 3 polishes for 9,95 and that's pretty good. The three I bought are called Luxurious, Base coat (since I needed a new one) and Silver white. 


Then I also bought the mascara from the line to try out and see if it is good or not. So I will get back to you about that one. And then I went to Kicks and bought Eye make-up remover.

2 comments:

  1. Dendär Nivean är bra, kan jag säga från att ha sätt den i användning :) Men... kunde du också pröva på någo manliga After-Shaves? För min skull xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaahaa! För att jag behöver manliga aftershaves. Om du betalar så kan jag nog. xD

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...