Thursday, March 29, 2012

I love my blog

Jag skall försöka bli bättre på att kommentera i bloggar igen. Jag har varit lite dålig på det på senaste tiden. Dock så är ju orsaken till det att jag haft ett liv och inte suttit hemma vid datorn lika mycket som jag brukar, men ändå. För bloggandet är fortfarande det roligaste som finns och jag är så glad över allt som bloggen gett mig.

Idag skall jag dessutom på We Style-minglet som Evelina ordnar och det skall bli så roligt! Kanske jag kommer hem med något snyggt att blogga om! Ni får vänta och se!

Old picture

I will try to get better at commenting on blogs again. I've been kind of bad at it lately. Even thought the reason to that is that I've had a life and haven't been sitting at the computer as much but still. Because blogging is still so much fun and I love everything it has given me. 


Today I am going to the We Style - event that Evelina is having and it will be so much fun! Maybe I will come home with something amazing to blog about! You'll just have to wait and see!

1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...