Monday, March 26, 2012

Blood-test number 2

Blodprov nummer 2 klarade jag inte av lika bra eftersom den här gången ville de ha mera blod och jag blev lite svimfärdig kring sista tuben. Men hon hämtade vatten åt mig och det blev bättre. Nu vill jag definitivt inte gå igenom fler på en lång tid.

Ikväll blir det årsmöte med Trotsallt vilket jag helt glömt bort tills jag fick ett sms av Ninni som meddelade om det. Så kan det gå ibland.
Bloodtest number 2 didn't go as well the first one because they wanted more blood and at the end I felt like fainting. But she got me some water and it got better. Now I don't wanna go through anymore for a while. 


Tonight it's the yearmeeting with Trotsallt which I had totally forgotten about until I got a textmessage from Ninni. It happens.

1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...