Thursday, March 8, 2012

Wednesday

Igår efter att jag spelat The Sims största delen av dagen fick jag ett sms av Stella där hon bad mig komma på plättkalas till henne (eller dem egentligen). Så där hamnade jag några timmar senare och det var nog så gott. Jag har velat ha plättar helt otroligt länge (Jag t.o..m försökte få R att steka plättar åt mig när vi var ihop. Det hände aldrig.) så jag blev så glad när jag äntligen fick plättar! Vi hade tre män i köket samtidigt och stekte medan vi kvinnor satt och åt.

Sen senare hamnade jag på Amarillo igen med Satu och Emma. Det var roligt en stund tills jag fick jätte ont i magen och knappt kunde andas p.g.a hostan min, så jag åkte hem tidigt.

---
Yesterday after playing The Sims most of the day I got a text from Stella asking me to come and eat pancakes to her place (or their place). So there I was a couple of hours later and it was so good. I've been wanting pancakes for so long (I even tried to get R to make me some when we were still together. It never happened.) so I got really happy when I finally got my pancakes! We had three guys in the kitchen at the same time while we women ate. 


Later I found myself at Amarillo again with Satu and Emma. It was fun until my stomach started hurting and I could barely breathe thanks to my cough, so I went home early.
No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...