Tuesday, March 27, 2012

Some shopping again

Jag var och shoppade en sväng med Stella och Ninni efter mötet igår. Jag skulle inte köpa någonting eftersom jag har så mycket kläder redan från tidigare, men sen kunde jag inte motstå.
Men jag klagar inte alls för allt är fint och jag tycker om.Gina Tricot
Gina Tricot
H&M


Nagellacket här under fick jag av mamma idag när jag träffade henne i stan efter att ha hängt med Mau hela dagen. Min mamma är bäst och vet att jag är galen i nagellack. Mau gav mig också en hel hög nagellack men dem orkar jag inte ta och fota nu. Jag kan också säga att färgen är mycket finare än det som syns på bilden.
I went shopping with Stella and Ninni yesterday after the meeting and I wasn't suppost to buy anything because I have so much already but I couldn't resist. But I love them. 


The nailpolish my mom got me today when I met her after hanging out with Mau the whole day. My mom is awesome and knows my obsession with nailpolish. Mau also gave me a bunch of nailpolishes but I can't be bothered to take a picture of them all. And I can tell you that the nailpolish is a lot prettier than on the picture.

1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...