Saturday, March 24, 2012

Inka was here!

Jag har haft lite gäster hos mig nu två dagar. Zan var här igår och vi drack te och pratade om allt och inget och tog en skogspromenad. Det var härligt att se henne och när hon åkte hem så trotsade jag värken och tog mig själv till Norra Haga och hängde med Stella och gänget på födiskalas. Jag höll mig till vatten och te.

Idag kom Inka och Ansa hit för första gången någonsin och det var otroligt roligt att se dem. Mamma tyckte massor om Ansa. Vi åt mögelostsås och spagetti och var till hundparken. Och så pratade vi om allt och inget då när jag lyckades prata utan att börja hosta och dö. När hon åkte vidare till nästa kompis har jag spenderat min tid framför Gilmore Girls.

Jag har haft två härliga dagar.


Inka and Trap

I've had some company here a few days. Zan was here yesterday and we drank tea and talked about everything and nothing and took a stroll in the woods. It was lovely to see her and when she left I took my chances with the pain and went to Pohjois-Haaga and hang out with Stella and the gang on a birthdayparty. I kept to water and tea. 


Today Inka and Trap came here for the first time ever and it was so fun to see them. Mom really liked Trap. We ate bluecheesesauce and spaghetti and went to the dogpark. And we talked a lot when I could without coughing and dying. When she left to go to the next friend I've been sitting infront of Gilmore Girls. 


I've had two lovely days.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...