Friday, March 30, 2012

Party tonight!

Jag gjorde en liten sväng till Itis för att träffa på Satu som jobbar där idag och på samma gång försökte jag hitta skor åt mig, men det gick inte alls bra. Istället kom jag hem med en pinsett och två ögonskuggor från Make Up Store. Snyggt gjort, Emzi.

Nu skall jag ta och duscha och göra mig färdig för Ratatafesten som äger rum ikväll på Fanny Goes To Hollywood. Det skall bli så roligt!

----

I took a little tour to Itis to say hi to Satu who's working there today and at the same time I tried to find some shoes but that didn't go so well. Instead I came home with a pair of tweezers and a couple of eyeshadows from Make Up Store. Nicely done, Emzi.

Now I shall take a shower and make myself ready for the Ratataparty that is taking place today at Fanny Goes To Hollywood. It will be so much fun!Zone
Holiday


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...