Sunday, March 18, 2012

Saturday

Igår kom L hit en snabbis och vi åt pasta och bullar. Sen skulle Mamma iväg på kryssing med sin kompis och jag satt en stund med dem i Eliel och drack en Messina blodapelsin. Den var riktigt god. Sen var jag på bio med Lillebror och Pappa och såg Tinker Tailor Soldier Spy. En film som man nog måste se en gång till för att förstå allt, men den var riktigt okej. Och Gary Oldman är ju härlig.

Sen hände en massa men det slutade i att jag vaknade upp hos Stella and company.Yesterday L came here for a little while and we ate pasta and meatballs. After that my Mom was going on a cruise with her friend and I sat with them for a while in Eliel and drank a bloodorange Messina. It was good. After that me, Brother and Dad went to the movies and saw Tinker Tailor Soldier Spy which is a movie you probably have to see twice to really get it, but it was okay. And Gary Oldman is lovely. 

Then a lot happened but it ended with me waking up at Stella and company's place.

1 comment:

 1. Hej!

  Jag såg att du vid något tillfälle har skrivit om Buzzador på din blogg. Jag studerar marknadsföring och skriver ett examensarbete om buzz marknadsföring. Till detta vill jag gärna komma i kontakt med buzzadorer och höra om deras åsikter och erfarenheter om att buzza.

  Jag skulle därför uppskatta om du ville ta dig tid att svara på en enkät som finns på http://www.webropolsurveys.com/S/67675E2EE3E5ABC3.par

  Tack!
  Kenneth

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...