Thursday, March 29, 2012

We Style


Idag drog jag med mig Stella på We Style-minglet som Evelina och Wiktor ordnat på Sandels. Där fick vi skumppa och cupcakes och annat gott. Och så fick vi såklart peta på alla nya fina smycken som kommer att komma upp på hemsidan under veckoslutet. En massa snygga smycken och jag ville köpa massor av dem, men jag lyckades ändå hålla fingrarna i styr och kom hem med bara två den här gången.

Det var jätte roligt att få se lite bloggare igen och mera blir det imorgon på Ratatafesten!

---


Today I dragged Stella to the We Style-event that Evelina and Wiktor held at Sandels. We got bubbly to drink and cupcakes to eat. And we got to look at all the amazing jewellery that will come up to the website this weekend. A lot of amazing stuff and I wanted to buy a lot but I kept my fingers close to me and ended up with only two this time. 


It was a lot of fun to see bloggers and more will I see tomorrow at the Ratataparty!


5 comments:

 1. I'm very sorry I couldn't join you :( Jag vågar bara inte ta risken att sprida min smitta åt andra/göra den värre för mig själv.

  ReplyDelete
 2. Tack för att du kom! Hoppas bara vi hinner prata mer nästa gång =)

  //Stress-Evelina =P

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja! Det måste vi! Jag märkte hur stressad du var! Stackarn! Nästa gång får du be mig hjälpa dig så att du inte behöver stressa så!

   Delete
 3. Vad fina smycken! Kika in på min blogg och ställ en fråga vettja!

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...