Sunday, September 16, 2012

Truth or Dare and Schnapps

Nu kan vi ta och prata lite om förra veckoslutet. På fredagen var jag nog trött efter en hel veckas jobb.Jag menar, jag är ju inte van vid att jobba heltid. Men ändå så bestämde jag för att träffa Satu och vi hamnade hos Emma. Där spelades twister och Sanning eller konsekvens. T.o.m Jag var med i S&K. Jag brukar oftast inte vara med. Sen lyssna vi på musik halva natten och vid klockan sex tog vi oss hemåt.

Lördagen var först Trotsallt möte där vi träffade nya regissören och det var riktigt roligt. Jag och Stella stannade en stund på TinTin efter det. Sen åkte vi hem till henne (och Frida och Leo och Tatu) för att göra oss färdiga för kvällens TFs Inledande Sits. Det var första gången för mig och det var spännande. Kände mig lite utanför när jag inte är studerande av något slag. Men det var ändå otroligt roligt. Och nu är jag en lite bättre finlandssvensk eftersom jag nu snapsat för första gången. Och sjungit snapsvisor. Och sen dansa vi till Gangnam Style. Såklart.

Now we can take and talk a bit about last weekend. On Friday I was tired after a whole week of work. I mean, I am not really used to working fulltime. But I still decided to go meet Satu and we ended up at Emma's. There we played Twister and Truth or Dare. Even I played TorD. I usually sit out. Then we listened to music half of the night and at about 6 in the morning we took ourselves home.

On Saturday I first had a meeting with Trotsallt where we met the new director and it was fun. Me and Stella stayed a bit at TinTin afterwards. Then we went to her (and Frida and Leo and Tatu) to make ourselves ready for the evenings party. It was my first time at this kind of a party so it was exciting. I felt a bit out of place since I am not a student of any kind. But it was still a lot of fun. And now I am a bit of a better Finland-Swedish because I drank schnapps for the first time. And sang schnapps songs. And then we danced to Gangnam Style. Of course.

The picture is borrowed from Frida's blog. You can read her post here.

6 comments:

 1. hoppas du har en fin söndag emzi!

  Spana gärna in min webshop www.avanna.se Just nu får du som bloggare 50 kr att handla för om du anger
  koden BLOGG
  i kassan
  gäller t om 19/9

  ReplyDelete
 2. aww härlig bild av mina finaste tjejer!

  ReplyDelete
 3. Hihii, det var så roligt att ha dig med bland mina studiekompisar. ^__^ Hoppas du kan komma på fler happenings!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Du får lov att dra mig med på fler! Jag hade riktigt roligt! :D

   Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...