Monday, September 3, 2012

TIRED

Jag är nog riktigt riktigt slut just nu. Första dagen och jag kom hem kring halv 9. Efter att ha vaknat halv 7. Nå imorgon kommer jag hem lite tidigare i alla fall så då lyckas jag säkert blogga lite bättre än idag. Ni får försöka förstå mig. Det kommer ta en stund för mig att vänja mig vid jobbliv.

I am really tired right now. First day and I get home about half 9. After having gotten up at half 7. Well at least I do get off earlier tomorrow so I should be able to blog a bit better than today. You will have to try to understand me. It is gonna take a while for me to get used to worklife.


1 comment:

  1. Svar: jag är också nyfiken på schampookakorna :) Får se om jag lyckas ta mig för att testa en någon gång :D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...