Thursday, September 13, 2012

Kind of golden

Ni tycker ju om att se mitt ansikte så nu får ni igen ett gäng bilder. Jag tänkte att jag kunde visa sminkningen jag gjorde till avskedsfesten. Jag gjorde den med hjälp av paletten jag köpte dagen innan. Är ännu lite ovan vid att använda ögonskuggor, men jag får ta och öva mig. Under veckosluten när jag inte jobbar.

You do like seeing my face so now you get a bunch of pictures. I thought I could show you the make up look I did for the Going Away Party. I did it with the help of the palette I bought the day before. I am still a bit not used to using eye shadows, but I will have to practice. During weekends when I don't work.  Och sen går vi över till festens outfit som är samma som jag hade dagen innan faktiskt, men jag tyckte så om den att jag blev tvungen att använda den igen.

And then over to the outfit that is the same as the day before, but I liked it so much that I had to use it again.Shirt: UFF Pants: Seppälä Ring: Efva Attling

2 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...