Tuesday, September 25, 2012

My dirty little secret is out now...again...

Jag är en av de personer som aldrig lyckas hålla mitt golv städigt. Det hamnar hela tiden en massa saker på det eftersom jag är så pass lat att jag aldrig orkar sätta saker på sina rätta platser. Tre första bilderna la jag faktiskt upp på min twitter för att underhålla de små som följer den medan jag städade en dag. Det var för lite på en vecka sen.

Sista bilden tog jag just för en stund sen. Jag sa ju att jag inte lyckas. Någonsin.

I am one of the people that can't keep my floor clean. There are always stuff on it because I am too lazy to put things where they belong. The first three pictures I put on my twitter to entertain the few followers I have while I was cleaning one day. It was a bit over a week ago. 

The last one I took today. I told you. I can never do it.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...