Sunday, September 2, 2012

Le Sweden Shopping part 1

Jag kunde ju inte låta bli att shoppa lite nästan direkt när jag kom på båten. Ibland måste man ju bara. Så har har vi det jag shoppade på vägen till Sverige.

I couldn't keep myself from shopping bit when I got on the boat. Sometimes you just have to. So this is what I bought on the way to Sweden.

När jag såg den här var det nästan kärlek på första ögonkastet. Den är lite galen och det gör den så fin! Och det var sista exemplaret i svart så jag måste ju slå till direkt. 

When I saw this one it was almost love at first sight. It is a bit crazy which makes it so pretty! And it was the last one in black so I had to buy it.


Vanliga leggings. Inget speciellt här. Jag behövde ett par. 

Normal leggings. Nothing special. I needed a pair.

Juicy Couture Viva La Juicy. Jag fick en liten liten flaska av den här på Bloggkryssningen och blev alldeles kär. Jag har velt köpa den enda sen dess, men det har ändå inte blivit av. Men nu slog jag till och jag är så nöjd! Jag har använt den nästan varje dag.

Juicy Couture Viva La Juicy. I got a tiny flask of this on the Blogcruise and fell in love with it. I have wanted to buy it since then but just haven't got around to it. But now I did and I am so happy! I've been wearing it almost everyday.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...