Thursday, September 20, 2012

Sunday shopping

Förra söndagen var jag och mamma en sväng till Forum för att kolla läget lite. Med oss hem fick vi en del. Så kan det gå ibland. Jag kan försvara mig med att säga att ena paret skot kommer att vara såna jag använder på jobbet och jag har inte riktigt några höstskor att det behövdes nog! Och jeans behövs ju alltid! (Dessutom fick jag ett par bhn också men dem tänker jag inte fota åt er, sorry, nån gräns måste det ju finnas.)

Last Sunday me and mom went to Forum to check out. With us home we got a pile if stuff. It happens. In my defence  I can say that one of the shoes will be ones I wear at work and I don't really have any fallshoes so I did need shoes! And jeans one can't have too many! (And I also got some bras but those I will not photograph for you, sorry, there must be some privacy.)
No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...