Wednesday, September 26, 2012

How a facebook message can change everything

Ibland märker man plötsligt att ett helt år sprungit förbi. Idag är en sån dag för mig. Den här dagen får mig att tänka på allt som hände för ett år sen och vad allt det förde med sig. Hur små val kan ändra hela livet.

Hur ett litet facebookmeddelande kan sluta i en måndagskväll ute på bar med människor man just och just känner. Människor som blev så mycket mer efter den kvällen. Den här kvällen för ett år sen. Mycket har hänt under det senaste året på grund av just det att jag valde att skicka det lilla facebook meddelande och ta ett steg mot något okänt och kasta mig in i det. Jag ångrar inte det.

Nu hoppas jag på några till år av vänskap med dessa personer jag träffade då. Jag tror att det är helt möjligt. 

Sometimes you realize how one year has gone really fast by. Today is such a day for me. This day make me think of everything that happened a year ago and what all it brought with it. How small choices can change ones whole life. 

How a small facebook message can end in a mondayevening out at a bar with people you barely know. People who became so much more after that evening. This evening a year ago. Much has happened since I chose to send that little facebook message and take a step towards something new. I don't regret it. 

Now I hope for a couple of more years of friendship with the people I met then. I think it is quite possible. 
A year ago
 Today

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...