Tuesday, September 11, 2012

A friday worth to remember

Nu går vi lite tillbaka i tiden till en viss fredag då jag gick från att se ut som en kvinna till att se ut som en man. För att först var jag en sväng till Itis och träffade en kompis och vi satt och pratade och drack te. Och gjorde lite shopping. Då såg jag ännu ut såhär:

Now we shall go a bit back in time to a certain Friday when I went from looking like a women to looking like a man. Because first I was to Itis and met a friend and had some tea and did some shopping. Then I still looked like this:Sen kom jag hem och bestämde mig för att nog gå och träffa folk och fick reda på att dresscoden var DUDE. Så jag gjorde det bästa jag kunde med den lilla tid jag hade och lånade kläder av Lillebror (eller hans gamla kläder iaf). Jag kan ju nämna att byxorna var jättesköna på.

Then I came home and decided to go and meet some people and got the information that the dresscode is DUDE. So I did the best I could with the little time I had and borrowed clothes from Little Brother (or his old clothes). I can mention that the pants were very comfortable on. På plats fick jag dessutom ännu skägg och mustasch. Sexhigt.

At the place I got a mustache and beard. Shexy.


Kvällen var en underlig blandning av underligheter och Arnold Schwarzenegger filmer. Total Recall och Commando. Det finns nog inga ord. Och jag nämner inga namn men någon fick ett slag i ansiktet (påriktigt alltså) precis som den personen ville (Det var inte jag som slog, fast jag fick möjligheten.). Inga mer kommentarer om det.

Klockan blev kring 5 på natten då jag tog mitt pick och pack och gick hemåt. Från metron såg jag solen. Otroligt vackert.

The evening was a weird mixture of weirdness and Arnold Schwarzenegger movies. Total Recall and Commando. There are no words. And I am not mentioning any names but someone got a hit in the face (really that is) exactly as the person wanted (it wasn't me that hit, even if I got opportunity). No more comments on that. 

It was around 5 o'clock am when I took my stuff and went home. From the subway I saw the sun. So pretty!


2 comments:

  1. heh heh, låter lite som det kunde ha varit du som fått slaget i ansiktet :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, nå nu borde det vara lite mer klarare :D

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...