Tuesday, September 18, 2012

Old Hat and Kallio

Mitt veckoslut började med en sväng till Kallio på fredagen med Lillebror och L&N. Och det var verkligen någonting jag behövde. Att se vänner och få prata om allt och inget. Vi kom hem med sista metron med Lillebror och lyssnade på Oppa you're my style på vägen.

Lördagen började ju såklart med att jag bara nöjt av att få sova länge och sen med att äntligen ha möjlighet att lite tänka på vad jag skall klä på mig. 

My weekend started with a trip to Kallio with Little Brother and L&N. And it was really something I needed. To see friends and get to talk about everything and nothing. We came home with the last subway and listened to Oppa you're my style on the way.

Saturday started of course with me enjoying getting to sleep and then with finally getting time to really think about what to wear. 

 Scarf: Silja Line T-shirt: H&M Jeans: Modtex Jacket: Second Hand


Outfitbilderna togs just före jag tog springsteg till metron för att åka in till stan för att träffa R över ett glas, som jag lovat bjuda honom på. Vi satte oss på Old Hat och njöt ett glas lonkero medan vi pratade om respektive veckor och jobben. Det var verkligen härligt att prata ut lite och åtminstone jag hade riktigt roligt.

Efter någon timme skilldes vi åt och jag tog mig till Sörnäs för att träffa Satu och gänget. Medan jag stod och väntade på dem kom det en medelåldersman till mig. Han stannade framför mig och stirrade på mig. Han hade solglasögon på sig.

Jag: Hej...
Han: Är du rädd för mig?
Jag: Näääe borde jag vara det?
Han: Jag skulle vilja ha kvinna...
Jag: Ja...då får du nog söka någon annanstans...

Och sen gick han. Han var väldigt full.

The outfitpictures I took just before I took fast steps to the subway to go to the city to meet R over a glas, that I had promised to buy him. We sat down at Old Hat and a glas of long drink while we talked about respective weeks and work. It was really good to get to talk and at least I had a pretty good time.

After and hour or so we went our own ways and I went to Sörnäinen to meet up with Satu and the gang. While I stood waiting for them a man came up to me. He stopped infront of me and looked at me. He had sunglasses on. 

Me: Hi...
He: Are you afraid of me?
Me: Nooo...should I be?
Him: I would like to get a woman...
Me: Well then you will have to look somewhere else...

And then he left. He was very drunk.Sen drog vi oss till Pacifico. Vi stannade inte hemskt länge för musiken var lite för högt på för ett ställe som inte riktigt har ett ordentligt dansgolv. Så det kändes inte riktigt så bra. Men nu vet vi åtminstone det.

Then we took ourselves to Pacifico. We didn't stay very long because the music was really loud for a place that hasn't really got a real dancefloor. So it didn't feel that good. But now we atleast know that. 

Kvällens sista timmar spenderades på Mascot där vi satt och pratade om ifall pengar har en betydelse i ett förhållande. Ifall någon av oss skulle välja en partner bara för att denna är rik. Ingen av oss skulle göra det.

Sen fick jag och min personliga paparazzi smått bråttom till sista bussen före natttaxan. Men vi hann ändå och fick åka hem och sova i egna sängar.

The evenings last hours were spent at Mascot where we discussed if money has a significance in a relationship. If any of us would choose a partner just because the person is rich. No one of us would do that. 

Then me and my personal paparazzi got to hurry to make the last bus before the clock turned 2. But we made it and got home to sleep in our own beds.The pictures are taken by Satu and personal paparazzi. Except outfitpictures. Yo.

2 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...