Monday, September 17, 2012

The One by One Mascara - First thoughts

Jag tänkte att jag kunde dela med mig mina första tankar om den här maskaran jag just la på. För det första så måste jag säga att jag hade helt glömt hur dåligt ögonfransarna hålls böjda när man använder en vattenlöslig maskara. Tar ungefär 5 sekunder och de är helt raka igen. Jag blev tvungen att böja dem igen efter att ha lagt på maskaran. Det är ju inte bra.

För det andra så kan jag inte säga att jag gillar den otroligt stora borsten. Den känns lite klumpig. 

I thought I could give you my first thoughts of the mascara I just put on. Firstly I have to say that I had totally forgotten how bad the curl holds when using a water soluble mascara. It takes about 5 seconds and they are straight again. I had to curl them again after applying mascara. And that's not good. 

Secondly I can't say that I like the huge brush. It feels a bit bulky.Maybelline The One by One Volume Express Mascara

2 comments:

  1. men dina ögonfransar ser nog jättefina ut!

    ReplyDelete
    Replies
    1. joo men ändå. och sen flagar den tydligen också... :( I is not happy.

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...