Monday, January 16, 2012

Saturday

På lördagsmorgonen vaknade jag alldeles för tidigt och mådde inte helt okej (efter en huvudvärkstablett (som jag måste gå och köpa för R hade inga!) och Mountain Dew mådde jag lite bättre) . Men orsaken till att jag steg upp tidigt var att jag skulle till Tammerfors för att hänga med Chans-gänget. Stället vi var på var sjukt fint även om det var sjukt kallt. Massor kallare än i Helsingfors kan jag berätta åt er!

Men det var jätteroligt att se allihopa som var där. Det var god mat på stället och sängen var helt okej.

Vi såg på filmningen av musikalen och det var roligt att se allas reaktioner för de har ju inte sett den. Jag har ju sett den hur många gånger som helt, men det var ändå kul att se den igen. Jag har saknat den lite.

I säng gick jag jättetidigt för jag var helt död.

Translation
On Saturday morning I woke up too early not feeling all flowers and rainbows (but after a painkiller (which i had to walk and buy since R had none!) and some Mountain Dew I felt a bit better) But the reason why I got up so early was to go to Tampere and hang with the cast from the musical Chans I was working with a while back. The place was amazing even though it was freezing! A lot colder than Helsinki I tell you!


But it was so much fun to see all the ones who were there. And the food was good and the bed pretty okay. 


We watched the play that we had filmed during the last show and it was a lot of fun to see everyone's reactions since they have never seen it before. I have seen it several times but it was still fun to see it. I've missed it a bit. 


I went to bed pretty early since I was completely dead.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...