Thursday, January 19, 2012

Wednesday

Onsdagen började med att jag sov utan väckarklocka eftersom jag kände att jag verkligen behövde sova. Sen kollade jag både på Pretty Little Liars och Glee. Så bra att jag tror jag dör lite inombords. Sen när klockan blev tillräckligt mycket och jag lyssnat på Burlesque soundtracken tillräckligt många gånger styrde jag stegen till Munksnäs Bibliotek för att vänta på R. Där satt jag och läste på Game of Thrones som jag måste få läst på 4 veckor. Så nu är alla andra böcker på väntehyllan.

När R äntligen hittade till biblioteket åkte vi mot stan och Mäkkären för att han behövde mat. Jag hade ätit så jag satt och stirrade på matmängden på hans bricka. Sen efter en omväg via Kasberget hamnade vi tillslut hemma hos honom och han fick äntligen internet åt sig. Hyllan blev dock ännu ogjord.

När jag kom hem kunde inte Lillebror tro sina ögon. "Du sover ju aldrig två nätter i rad hemma!" Kanske det här säger ganska mycket om hur mycket tid jag spenderar med fina pojkvännen min. Och hur mycket min familj ser mig. Men visst är det helt okej?Translation


Wednesday started with me sleeping without an alarm on because I felt like I really needed to sleep. Then I watched both Pretty Little Liars and Glee. So good I think I died a bit inside. Then after the clock was enough and I had listened to the Burlesque soundtrack enough times I started going to Munksnäs Library to wait for R. There I sat and read Game of Thrones that I have 4 weeks to finish. So now all my other books are on the waiting-list.


When R finally found the library we went to the city and McDonalds because he was hungry. I had eaten at home so I just stared at his food. Then after a detour to Roihuvuori we finally found our way to his place and he finally got internet. The bookcase is still undone.


When I came home my Brother couldn't believe his eyes. "You never sleep two nights in a row at home!" Maybe this tells how much time I spend with my sweet BF. And how much my family sees me. But that's okay right?

1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...