Thursday, January 12, 2012

Wednesday

På kvällen träffade jag R och två av hans kompisar och som vanligt blev det Skyrim för killarna medan jag satt och tittade på och skrattade åt deras dumma påhitt och skämt. Jag kommer aldrig ifrån Skyrim. Aldrig.

Senare när vi kom hem till R tvingade han mig att ta ett bad. Mitt i natten. Han gjorde allting och det enda jag behövde var krypa in badkaret. Det var så skönt. Jag har inte suttit i ett bad på åtminstone 7 år så det var verkligen skönt. Bästa pojkvännen ever.

Translation


I met up with R and two of his friends and as always they ended up playing Skyrim while I watched and laughed at their stupid jokes. I will never get away from Skyrim. Never. 


Later, when we got home to R's place, he forced me to take a bath. In the middle of the night. He did everything and all I had to do was jump in the bathtub. It was so nice. I haven't done that in ages so it was amazing. Best boyfriend ever. 

4 comments:

  1. oj nej så sjukt sött! och skönt :D

    ReplyDelete
  2. Haha, jag skulle kommentera samma sak som Ninni :D Jag läste högt från mitt RSS-flöde åt Stella, och vi var båda bara "awwww".

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...