Thursday, January 12, 2012

Thursday

Idag har jag gjort en hel del duktiga saker och jag är verkligen stolt över mig själv. Men det är inte så intressant så inge mer om det. Annars så kan jag berätta att jag idag bestämde mig för att fara på Chans-träffen som ordnas i Tammerfors nu i helgen och kommer dessutom att få bilskjuts, vilket är fantastiskt bra. Så det känns superroligt och det skall bli kul att se alla de som kommer dit.

För er som är kaffedrickare så kan jag berätta att R och jag var en sväng till Kaffecentralen på morgonen och enligt honom var det väldigt bra kaffe. Jag smakade också, men jag är inte kaffeälskare så jag tyckte inte det var något vidare.

Annars så har jag bara hängt här hemma och tittat på Buffy. Som vanligt.


Translation
Today I have been very good and done a lot of good and I am very proud of myself. But that isn't interesting so no more about that. Then I can tell you that I chose to attend the Chans-meetup that is held in Tampere this weekend and I even get a carride there, which is fabulous. It is going to be so much fun!


For you who are coffeedrinkers I can tell you that me and R were to Kaffecentralen and he really liked the coffee. I did taste but since I don't like coffee it didn't taste good in my mouth. But if you like coffee you should totally check it out!


Other then that I mostly have just spent my time at home watching Buffy.

4 comments:

 1. Följ mitt liv som Miss Dior.
  Hos mig kan du läsa om mig och min vardag, alla djur, en egen stil - tips. Självklart finns det både bilder och videos
  Men det viktigaste av allt - min kamp mot det sjuka kroppsidealet! http://tilldetsistahjartslaget.blogspot.com/

  ReplyDelete
 2. Hallojs! Idag är det Fredag den 13:e, brukar du ha extra mycket otur då?

  Om du vill och känner för det, följ mig gärna via bloglovin!? (a) KRAM

  http://nojjz.blogg.se

  ReplyDelete
 3. Det låter som om jag måste gå via Kaffecentralen någon dag! Har du lust att hänga med? ;D

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...