Sunday, January 1, 2012

Söndag, årets första dag

Första dagen på året och jag sov bort halva av den. Det kan jag berätta åt er känns lite tråkigt, men sen igen så var det ganska skönt. Med tanke på att sängen kallade först kring 5 tiden på morgonen. Jag vaknade med en huvudvärk som berättade hemskt tydligt vad jag gjort under kvällen.

Huvudvärken försvann efter att jag fick en tablett och mat i mig. R var snäll och fixade, medan han skrattade åt mig.

Efter att jag kom hem så har jag inte fått något smart gjort överhuvudtaget. Bara suttit framför datorn och bloggat och tittat på Big Bang Theory. En ganska bra söndag.

2 comments:

  1. de låter ju bara skönt. sku gärna ha bytt med dig :D

    ReplyDelete
  2. Ja, du stackarn som måste jobba! Jag tyckte nog synd om dig!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...