Monday, January 16, 2012

SUNDAY

Söndagen började med morgonmål i Tammerfors. Jag åt gröt för första gången på jättelänge. Sen började den långa bilresan hem till Helsingfors igen och det var ledsamt att säga hejdå åt allihopa. Men vi kommer att ses och hålla kontakt.

När jag kom till Helsingfors kom jag ihåg att metron inte åker fören klockan 14:00 så jag fick söka upp bussen som åkte istället för metron. Under den resan kom jag överrens med R att komma till honom, men att jag först skulle hem via för att duscha och äta. Nudlar.

Jag tog med datorn till R och den blev där nu. Nu har han internet en stund i alla fall. Sängen fick fötter och datorn bord och TVn sin plats så stället börjar se ut som ett hem. Det är så fint. Efter att vi fixat allt det bestämde vi oss för att gå på bio. Sherlock Holmes. En riktigt trevlig film måste jag säga. Jag tycker att det är så fint att Noomi fått en så stor roll i en så stor film. Det gör mig glad.

När vi sedan kom hem till R så tog han och spelade en stund medan jag satt vid min lilla dator och surfade. Sen gick vi i säng.


HUR FUL ÄR INTE DEN DÄR?! JAG ÄR SÅ LEDSEN!
 
Translation
Sunday began with breakfast in Tampere. I ate porridge for the first time in ages. Then came the long drive back to Helsinki and to say goodbye to everybody and it was a bit sad.  But I do believe that I will see them again and keep in touch.
 
When I came to Helsinki I had to find the bus that ran instead of the metro. That was a bit annoying. On the busride I decided with R that I would come to his and hang but that I would go home and shower and eat first. 


I took my computer with me to R's and left it there for now so now he has internet for a while. We got legs on the bed and the computer got its desk and the TV found its place so now it's starting to look like a real home and not just a dump. It's really nice. Then we decided to go see a movie. Sherlock Holmes. A pretty good movie I must say. I am so glad that Noomi has gotten such a big role in such a huge movie. 


When we came home to R's he gamed a little and I surfed the nets for awhile. Then we went to bed. 


2 comments:

  1. Förde du Maccen ja bärt hem ti dig ti R? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jo, för den väger ju int alls för myki...jag kan ju lätt bära den dit...

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...