Wednesday, January 18, 2012

Monday and Tuesday

Måndagen var inte egentligen så speciell. Jag följde R till jobbet och hängde sedan i stan en stund före min läkartid och sen köpte jag en bok och var en sväng till apoteket. Sen när jag kom hem så väntade ett fint paket på mig och jag blev så sjukt glad. Min dag var räddad! Resten av dagen hängde jag hemma.

På tisdagen åkte jag till stan för att träffa Henna som jag inte sett på en evighet och vi gick till Picnic och åt och pratade om allt och inget. Sen gick vi runt i olika butiker och Henna köpte hårfärg och ett klädesplagg. Jag lyckades stå emot allt och köpte ingenting och det var bra.

Hemma tittade jag på Raw med Lillebror och ensam såg jag på Pretty Little Liars.

Translation
Monday wasn't that special. I followed R to his workplace and then hung around in the city until my doctor appointment and then I bought a book and went to the pharmacy. When I came home therewas a package waiting and I got so happy! My day was saved! The rest of the day I just hung a home. 


On tuesday I went to the city to meet Henna who I haven't seen in ages and we went to Picnic to eat and talked about everything and nothing. Then we look through a lot of stores and Henna bought haircolor and one clothing item. I was good and didn't buy anything. 

At home I watched Raw with Brother and alone I watched Pretty Little Liars.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...