Wednesday, January 11, 2012

HEJ 2012!

Inlägget kopierat från X3M

HEJ på er!

Jag har varit lite dålig på att skriva i den här bloggen, men oroa er inte! Jag är tillbaka (orsaken till att jag inte slutar skriva här är den att jag gjort det sedan 2004 och det skulle vara konstigt att plötsligt bara sluta!) !

Dagen har hittills varit väldigt lugn och jag har suttit och druckit te med mamma och tittat på Vlogbrothers och Buffy. Snart skall jag dock styra stegen mot stan för att träffa R (som för er som inte läser Emmelemzi är min fina pojkvän. Jag vet, chockerande!). Vi skall väl hem till någon kompis och hänga. Det brukar vara det vanliga.

Hur har 2012 börjat för er?

Translation

This day has been very calm and I've been sitting with mom drinking tea and watched Vlogbrothers and Buffy. Soon I will make my way to the city to meet up with R. We will probably end up at some friends place and just hang. The usual.

How has your 2012 started?

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...