Sunday, January 8, 2012

Torsdag - Lördag

På torsdagen firade vi Ninni på Memphis eftersom hon fyllde hela 20 år. Vi åt god mat och pratade skit i några timmar. R joinade oss även efter att ha varit efter lägenhetens nycklar. Fredagen = flyttdag för honom.  Läs och se mer bilder från torsdagen antingen i Ninnis blogg eller Fridas blogg (som knäppte en bild på mig och R).


Fina Ninni öppnar present
Daisy Marc Jacobs
MAT. Jag lyckades inte äta hela så R fick hjälpa när han kom.

På fredagen vaknade jag upp i Kasberget för troligen sista gången. På kvällen/natten hade vi packat allt och sängen hade inte benen så vi låg närmare golvet.


Mörkt rum i Kasberget


Flytten gick ganska bra. Det tog ungefär 6 timmar och två turer med bilen. Inte så illa. Tyvärr så rymdes inte soffan eller sängen i hissen så pojkarna fick bära upp dem till 7 våningen. De var inte glada. Jag vaktade pizzan när sängen kånkades upp, eftersom jag inte kan bära så tunga föremål.

När flytten var över drog R med mig på en kompis fest. Där spenderade vi resten av natten tills det var dags att fara och sova. Vi kan ju nämna att ingendera av oss mådde hemskt bra dagen efter, men roligt hade vi ändå. Trots att toalettdörren fastnade och man inte kom in.
Jag hamnade dessutom också på dansgolvet som jag ofta undviker. Men där var jag. Så kan det gå.


Lördagen gick åt att äta pizza och svära över det att vi inte hade huvudvärkstabletter. På kvällen lyckades jag ta mig hem och till huvudvärkstabletterna. Som hjälpte så bra.

Jag somnade vid klockan 10 och vaknade vid 9. Jag var inte alls trött, nejdå.


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...