Monday, January 23, 2012

Thursday (better late then never...right?)

Jag vet, det är lite onödigt att nu ta och blogga om förra torsdagen men jag vill ändå göra det.

Förra torsdagen hände det inte så mycket utom att jag tog mig en trip till Tölö för att äta kex och dricka te och sedan vara med på ett styrelsemöte för Trotsallt. Vi satt på TinTin Tango och jag drack ännu mera te. Sjukt bra. Efter mötet satt jag, Ninni och Stella kvar en stund och pratade om allt och inget. Det var jätte roligt att se dem igen.

Dessutom köpte jag en hög med godis. Som vanligt.


Translation
I know that it is kind of stupid to now blog about last Thursday but I still want to.


Last Thursday wasn't that eventful. I took a trip to Töölö for a cookie and tea and then to be on a meeting. We sat at TinTin Tango and I drank more tea. So good. After the meeting me, Ninni and Stella stayed and talked about everything and nothing. It was fun to see them again. 


And I also bought a mountain of candy. As always.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...