Sunday, October 14, 2012

Small IsaDora make up haul

Man kan nästan säga att jag blivit kär i IsaDora för jag verkar gå för en massa av deras smink nuförtiden. 

För en tid sen pratade jag om B.B. Cream och sa att jag verkligen vill testa den som IsaDora kommer ut med. Nu för en tid sen hittade jag den i butik och blev tvungen. Hittills kan jag säga att den är, enligt mig, bättre än Garniers.

Sen lyckades jag hitta ögonskuggorna från IsaDoras nya kollektion Paradox och båda var så fina att jag inte kunde låta bli, men jag har fått användning av båda redan nu att det är rikigt bra.

----

One could almost say that I have fallen in love with IsaDora because I seem to go for a lot of their make up these days.

A while ago I spoke of B.B. Cream and said that I really wanna try the one IsaDora is coming out with. A while ago I found it in the store and just had to buy. So far I can say that, in my opinion, it is better than Garnier. 

Then I also found the eyeshadows from IsaDora's new collection Paradow and they were both just so pretty that I could resist, but I have gotten use out of them both so no harm done.
No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...