Friday, October 26, 2012

I killed a couple of hours

På onsdagen den 24e hade jag en kort dag på jobbet och hade några timmar att döda mitt i stan.Först gick jag en sväng till Akademen och hittade två böcker (en åt mig själv och en som födelsedagspresent åt en kompis). Sedan gick jag till Kampen och råkade se X3Ms lilla plats mitt i smeten. Jag gick nästan raka vägen upp till Johto och tog en mango smoothie och satt där en stund och njöt. På väg ner igen lyckades jag höra lite av Satin Circus som gästade X3M. Duktiga killar, kan inte säga annat.

ON Wednesday the 24th I had a short day at work and had a couple of hours to kill in the city. First I went to Akateeminen and found two books (one for me and one for a friend as a birthdaypresent). Then I went to Kamppi and got a peek at X3M who were right in the middle of it all. I went up to Johto café and drank a mango smoothie and just sat there for a while. On my way down I heard a bit of Satin Circus that had a small concert. Talented guys, I can't say else.
No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...