Monday, October 29, 2012

Saturday: Lots of books at one place

På lördagen tog jag en liten sväng till Bokmässan för att det är min himmel. Dessutom träffade jag Emma och vi gick på kaffe (eller te egentligen) och pratade om allt och inget. Hon var ju där för att läsa ur sin bok. Och eftersom hon bor i Göteborg så tog jag all tid jag kunde vara med henne och suga åt mig all Sverige-fiilis. För jag saknar Sverige nog så otroligt mycket!

Efteråt gick jag och träffade L&N för att gå till Kokomo för att äta lite mat. Jag åt en burger och en mango ostkaka. Den var så god! Och det är alltid roligt att prova nya ställen.

On Saturday I went to Kirjamessut because it is my heaven. I also met Emma and had a coffee (well tea really) and talked about everything and nothing. She was there to read from her book. And because she lives in Göteborg I took all the time I could with her and just got all the Sweden-feeling. Because I really miss Sweden a lot!

Afterwards I went and met L&N to go to Kokomo for some food. I ate a burger and a mango cheesecake. It was so good! And it is always fun to try new places.


2 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...