Tuesday, October 16, 2012

Last Friday night

Några små ord vill jag ge åt er om fredagen. Efter jobbet åkte jag en snabb sväng hem och sen tog jag mig till Milla. Vi gjorde en sväng via Alko till henne och där spenderade jag resten av kvällen och natten för den delen. Emma och R joinade oss även efter en stund och vi skrattade och lyssnade på musik och drack såklart. Och spenderade en hel del tid på balkongen med en fin utsikt. Det var en bra fredagkväll måste jag säga.

A couple of words about last Friday. After work I went home quickly and then took myself to Milla's. We made a trip to Alko and then back to her place where I spent the rest of the evening and night. Emma and R also joined us after a while and we laughed and listened to music and drank of course. And spent a bit of time on the balcony with a nice view. It was a good Fridaynight I have to say.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...