Tuesday, October 16, 2012

Shadow trio by Inglot

Det kan hända att ingen av er hört om Inglot förut men jag har lyckats snappa upp det runt på internet och hört bra saker. Så jag har verkligen velat testa och nu när jag var till Itis på söndagen gick jag in i Inglot butiken som finns där och började se mig omkring. Sen pratade jag lite med han som stod i kassan och han hjälpte mig välja färgerna som jag köpte. Det är alltså ögonskuggor. 

Idéen är den att du kan själv välja exakt vilka färger du vill köpa och göra en palette av dem. Det finns massor av olika färger och alla är jättefina och det finns större paletter också. Jag skulle bra ha kunna ta hur många som helst, men höll mig till tre den här gången. Om dessa är så bra som det sägs så kan det hända att jag tar och skaffar fler. Locket sitter fast med magneter och det gör ögonskuggorna också så man kan byta dem när färgen tar slut. 

Den är ju så fin dessutom!


You might never have heard of Inglot before but I have seen it around and heard good things about it on the internet. So I have really been wanting to try it out so now that I was to Itis I went in to the store they have and started looking around. Then I talked to the guy who worked there and he helped me pick out the colors. They are eyeshadows. 

The idea is that you can choose which colors you want to buy and make a palette out of them. There are a lot of colors and they are all beautiful and there are also bigger palettes. I could have taken a lot more colors but I chose to keep to three this time. If they are as good as I have heard I might get some more. There are magnets keeping it closed and also the eye shadows are  fastened by magnets so it is easy to take away and change once the color is gone. 

And it is so pretty too!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...