Sunday, October 7, 2012

PARTY BECAUSE OUTFIT

För några veckor sen bestämde jag mig för att ha en fest sen när jag lyckats jobba en hel månad. Denna fest började jag kalla Party Because och den fick en egen facebook event. Tyvärr så finns det egentligen inga bilder från själva festen för att jag var alldeles för upptagen med annat. Som att ha roligt. Men min outfit fick jag en bild på.

Some weeks ago I decided to have a party once I have survived at work a whole month. This party I started calling Party Because and it got its own Facebook event. Sadly there are no pictures from this party because I had other stuff to do. Like have fun. But my outfit I did get a picture of. Det var nog så otroligt roligt att ha en massa vänner på samma ställe och dessutom hemma hos mig. Jag brukar hemskt sällan ordna fester här hemma så det var lite spännade. De flesta hade aldrig varit här.

It was a lot of fun to have a lot of friends at the same place and being at my place. I rarely have parties at my place so it was interesting. Most of the people who came had never been here.


 Kvällen till ära tog jag och körde på röda läppar. Jag har verkligen fastnat för den looken just nu.

I went with red lips for the party. I have really fallen for the look.No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...