Saturday, October 6, 2012

CHANGE - Before and After

För någon dag sen kände jag på mig att jag behöver göra något åt mitt stackars hår. Först tänkte jag på att gå till frissan men sen så lyckades jag få en kompis att göra det. Så igår spenderade jag kvällen hos henne sittandes på en stol medan hon petade och färgade mitt hår. Lite kortare blev det och topparna är ljusare än resten av håret. Det syns lite dåligt på bilderna men det kommer att komma fler bilder i framtiden där det nog syns bättre.

A couple of days ago I felt that I had to get something done with my hair. First I thought about going to a hairdresser but then got a friend to do it. So yesterday I spent the evening at her place sitting on a chair while she colored and cut my hair. A bit shorter and the ends are lighter then the rest of the hair. It doesn't show that well in the pictures but there will be more pictures in the future where it will be more obvious. 

(skrivet 18:14)

3 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...