Thursday, October 25, 2012

There was this one Friday...

Jag lyckas helatiden glömma att ta outfit bilder just då när jag verkligen borde ta, alltså när jag ser någotlunda bra ut. Det gjorde jag fredagen den 20e när jag gick på en kompis födelsedagsfest i Sörnäs. Vi hamnade även på Amarillo såklart. För i det gänget så finns det nästan inget annat att gå till än Amarillo. Kvällen slutade med ett hästvagnsåk från Iso Roba. Det var något helt nytt och så otroligt random att jag vet inte vad mitt sällskap egentligen tänkte på, men roligt hade nog vi båda.

På morgonen vaknade jag och ifall jag hade varit kaffedrickare kanske jag skulle ha gått till Kaffecentralen som råka vara granne, men det är jag ju inte, så jag lät bli. Och för att vara ärlig så skulle jag nog hellre bara ha stannat i sängen och inte alls stigit upp.

I always seem to forget to take outfit pictures when I really should, that means when I look somewhat good. Like I did on Friday the 20th when I went to a friends birthdayparty in Sörnäinen. We did end up in Amarillo. The night did end with a horse-drawn carriageride from Iso Roba. It was something completely new and so random that I don't know what my company was thinking, but we both had fun. 

In the morning I woke up and if I was a coffee drinker I might have gone to Kaffecentralen that is a neighbor, but since I am not, I let it be. And to be completely honest I would gladly have just stayed in the bed and not gotten up at all.


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...