Thursday, October 9, 2014

IT IS OUT NOW!Äntligen kan jag släppa nyheten och prata om det här även här i bloggen. Ni minns säkert när jag bad er hålla tummarna. Nå här är orsaken. Jag skall flytta. Jag fick en lägenhet och nu skall jag bara packa ihop och ta mitt pick och pack och get out of here.

Finally I can let out the news and talk about it in this blog. You might remember when I asked you to cross your fingers. Well here we have the reason. I am moving. I got an apartment and now I am just gonna pack my stuff and get out of here. 


Jag var helt säker på att någonting skulle skita sig så därför ville jag inte berätta åt er fören jag verkligen hade nycklarna i handen. Och igår var jag äntligen efter dem. Så nu ligger de där och väntar på att jag skall få mitt liv ihoppackat i lådor.

I was so sure that something would go to hell and that's why I didn't want to tell before I really had the keys in my hand. And yesterday I went and got them. So now they are just waiting for me to get my life packed in boxes.

 Lite har jag redan börjar, eller egentligen började jag för längesen, eftersom jag ju haft några lådor i mitt rum ganska länge nu med lite böcker och lite kökssaker som jag fått i födelsedagspresent. Men nu har jag fått resten av böckerna i lådor.

I have started a bit, or I did actually start a long time ago, since I have had a few boxes in my room for a while already with some books and some kitchen stuff that I got as birthdaygifts. But now I have the rest of the books packed. 


Det känns nästan lite tomt redan nu utan alla böcker på hyllorna. Ett hem är inte ett hem utan böcker helt enkelt.

It does feel a bit empty already without the books on the shelves. A home is not a home without books.


Men nu skall jag fortsätta packa lite fören mamma blir helt rabiat på det att jag skriver blogginlägg istället för att packa.

But now I shall continue packing before mom goes completely crazy on me for writing a blogpost instead of packing.

12 comments:

 1. Woop! När blir det flytt? Ska det shoppas nya möbler?

  ReplyDelete
 2. Är det alltså första gången du flyttar hemifrån O______O

  ReplyDelete
 3. Frida: En del nog joo. Vet inte riktigt ännu att vilken dag det blir flytt.

  Anonym: Och?

  ReplyDelete
 4. Anonym men nyfiken :DOctober 9, 2014 at 12:03 PM

  Berätta mer om lägenheten! Stolek, hur du tänkt inreda, vill veta allt!

  ReplyDelete
 5. Men hur gammal e du riktit.....?

  ReplyDelete
 6. Anonym men nyfiken: Jag skall absolut berätta mera. Kommer fler inlägg om dethär :D

  ReplyDelete
 7. Wooow, så roligt! :D Grattis till lägenheten och lycka till med flytten :)

  ReplyDelete
 8. Anonymous, vad är det för skillnad hur gammal hon är när hon flyttar hemifrån??

  Är också nyfiken på hur det kommer att se ut sen när du fått allt på plats. Jag är så sugen på att flytta bort från vår lägenhet så såna här inlägg uppskattas! :) lycka till!

  ReplyDelete
 9. Anonymous verkar inte ha mycket vettiga saker för sig eftersom hen orkar sitta o lägga ner tid på glesa kommentarer… har man inget trevligt att skriva så kan man låta bli :)

  Massor grattis till lägenheten och lycka till! Spännande :D

  ReplyDelete
 10. Noora : Kiitos :D <3

  Tidstjuven: Tack så mycket! :)

  Elin: Jag skall absolut göra inlägg om det :) Verkar som om många vill se och höra :)

  Sarah: Jag håller helt med. Och tack så mycket! :)

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...