Friday, October 10, 2014

New friend


Igår gick jag till Camilla för att hänga en stund med både henne och lilla Lejonet. När jag kom dit så fick jag en stegmätare i handen och hjälp vad glad jag blev. Jag har redan länge funderat på att det skulle vara roligt att ha en. Ja, jag vet att det finns apps för det i telefonen men de äter batteri så otroligt. Så nu har jag en ny liten kompis som skall bo i min ficka varje dag.

Man skall ju gå 10 000 steg per dag. Jag lyckades nästan med det igår. Jag gick 9447 steg. Vi får se hur det går idag.

Yesterday I went to Camilla to hang out with her and little Lion. When I came there I got a step counter in my hand and oh how happy I got. I have been thinking that it would be fun to have one. Yes, I know that there are apps for it on the phone but they eat so much battery. So now I have a little friend that will live in my pocket everyday. 

You are suppost to walk 10 000 steps everyday. I almost did that yesterday as I walked 9447 steps. We shall see how I do today.

1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...