Tuesday, October 28, 2014

SNOW AND A NEW TV !! (VLOG)
Kom ihåg att följa mig på youtube för att se dessa först av alla!

Remember to follow me on youtube to see these before everyone else!

2 comments:

  1. Hej!
    Jag gillar din humor och din egen stil som du har när du vloggar, men jag skulle vilja komma med ett förslag som skulle göra det ännu bättre. Manus! Dina inlägg är emellanåt jätte långa, inte för att de har mycket material, utan för att de innehåller mycket tankepauser. Det blir lite långrandigt ibland att se på, och faktum är att jag sällan orkar mig igenom ett helt inlägg. Genom manus, inte liksom repliker o stuff, utan ett manus med tankar om vad du vill att dina vlogginlägg handlar om, skulle det genast bli mycket mer strukturerat och sådana som jag skulle orka koncentrera sig lite längre än 2 minuter. Det gör det också lättare för dig att editera efteråt, för du har lättareatt välja material efter vad det är du vill få sagt med ditt inlägg. Annars: fortsätt så! :)

    ReplyDelete
  2. Anonymous: Tack för kommentaren och jag skall absolut sätta allt bakom örat :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...