Wednesday, October 29, 2014

HOME AND CLOTHING HAUL

Pengarna kom och pengarna gick, brukar man ju säga. Nå så gick det väl lite igår när jag bestämde mig för att åka till Itis en sväng. Jag skulle egentligen bara hämta en grej, men kom hem med lite mera.

Money came and money went as people say. Well it did kind of happen yesterday when i decided to go to Itis, I was supposed to only get one thing but I did come home with a few more.

Gina Tricot

Det här var mitt första köp. Råkade hitta den i reastången och blev så glad att jag kunde inte lämna den kvar.

This was my first purchase. I found it in the sale section and it made me kinda happy so I just had to get it.

New Yorker

Jag föll för printen och färgerna i den här. Zan som var med mig föll också och tyckte definitivt att jag skulle köpa den. Och med mig hem kom den ju.

I fell for the print and the colors in this one. Zan that was with me also liked it and thought that I really should get it. And with me home it came.

H&M Home

En liten mugg att ha min tandborste i. Och några kökshandukar. Sånt som man behöver. Handukarna skulle jag ha fått billigare i Clas Ohlson. 

A small mug to have my toothbrush in. And a few tea towels. Stuff you just need.  The towels I would have gotten for less in Clas Ohlson.

Anttila

En liten tavla till toaletten för att jag tyckte den var lite rolig. Plus några Baby Lips eftersom de var på spessare för 5 € för 2.

A small picture for the bathroom because I thought it was so funny. Plus a few Baby Lips because they were on sale 2 for 5€.


 Clas Ohlson

Och sist men definitivt inte minst så köpte jag både en brödrost och en våg. Vågen var den jag planerade att köpa från första början. Brödrosten var lite spontan trots att jag nog tänkt på den också. Jag älskar rostat bröd. Men jag hade inte planerat att köpa den nu.

Men nu har jag några nya saker i min lägenhet. Imorgon blir det IKEA och säng.

And last but not least I got a toaster and a scale. The scale was the one thing I had planned on buying.  The toaster was kinda spontaneous even though I have been thinking of it too, I do love toast. But I wasn't planning on buying it now.

But now I have a few new things in my apartment. Tomorrow IKEA and a bed.


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...