Tuesday, October 14, 2014

First look!


Idag var jag en sväng till min nya lägenhet efter att jag varit och fixat internet åt mig (och köpte toalettpapper och handtvål). Jag satt på golvet och åt en subway och bara satt en stund. Och den känslan som fyllde mig just då, den lyckan. Den lyckan att jag på torsdagen skall flytta allt mitt pick och pack från den här lägenheten till den nya. Det finns inga ord.

Torsdagen kan inte komma snabbt nog. Jag vet att jag kommer vara en liten boll av stress hela den dagen, men fy vad skönt det skall bli att få somna på madrassen sen.

Today I went to my new apartment after fixing internet for me (and bought toilet paper and hand soap). I sat on the floor and ate a subway and just sat for a while. And the feeling that just came over me, the happiness. The happiness that I am going to move all of my stuff over from this place to there on Thursday. There are no words. 

Thursday can't come fast enough. I know that I am going to be a little ball of stress all day, but oh my the moment when I get to fall asleep over there is just gonna be amazing.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...