Tuesday, October 21, 2014

LIVBOX OCTOBER 2014


Det här inlägget är VÄLDIGT sent, men jag tänker skylla på det att jag faktiskt har haft fullt upp med att flytta. Dessutom så kan jag inte just nu hinna den lådan med den här lådan i sig. Haha. Great.

This post is VERY late, but I am going to blame in on the fact that I have been really busy with the whole move. And right now I can't find the box with this box inside. Haha. Great.


Månaden färg är pink och en del av pengarna för boxarna har gått till Rosa Bandet så det är så bra.

The color this month is pink and a bit of money from the boxes has gone to Roosa nauha so that is very good.


Jag tänkte att bara bandet och pappret skulle vara ljustrött men nej. fel hade jag. Produkterna var också det! Så gulligt!

I thought that only the band and the paper would be pink, but no, I was wrong. The products were also pink! So cute!


Vi har tre produkter från Schwarzkopf och två av dem är BC Oil Miracle Rose Oil Hair & Scalp Shampoo  BC Oil Miracle Rose Oil Hair & Scalp Treatment. Jag har egentligen så många shampoo flasor att jag aldrig behöver köpa nya mera, så det skulle inte behövas, men den här är ju så söt! Den lilla flaskan som oljan kom i är också något av det sötaste jag sett! Gå till Fridas blogg för att se den!

Produkten i pumpflaska är ACO FACEyoung dagkräm som ger matt effekt. Jag tycker verkligen om pumpflaskan. Och jag har aldrig provat ACO förut så det skall bli kul.

Den tredje Schwarzkopf produkten är OSIS+ Glamination hårspray. Har jag sagt att man aldrig kan ha för många hårspray flaskor? Well, nu har jag.

Sist men inte minst så har vi Lumene Roosa Nauha nagellack. Alldeles underbart ljusrött glitter. Gillar.

För tillfället har jag bara provat nagellacket så den är min favorit ur den här boxen. Som andra kommer nog ACO.

We have three products from Schwarzkopf and two of them are BC Oil Miracle Rose Oil Hair & Scalp Shampoo och BC Oil Miracle Rose Oil Hair and Scalp Treatment. I do really have so many bottle od shampoo that I never need to buy new ones, so this wouldn't be needed, but it is sooo cute! The small bottle the oil came in is also so adorable! Go see it in Frida's blogpost!

The product in the pumpflask is ACO FACEyoung daycream that leaves a matte finish. I really love the pump. And I have never tried ACO before so it will be fun. 

The third Schwarzkopf product is OSIS+ Glamination hairspray. Have I ever told you that you can never have too many hairsprays? Well, now I have. 

Last but not least we have Lumene Roosa Nauha nailpolish. It is a wonderful pink glitter. I love.

Right now I have only tried the nailpolish so it is my favorite from this box. Close second is ACO.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...