Sunday, October 5, 2014

30-DAY CHALLENGE - What have I gotten myself in to?!

Jag satt här och funderade ifall jag skulle ta upp det här eller inte. Om jag bara skulle hålla det till tumblr och inte alls prata om det här. Nu låter jag jätte allvarlig och det är det inte egentligen. Det är bara underligt att ha såhär många grejer att hålla hemligt just nu. Det känns på något sätt lite fel. Samtidigt som jag funderar på att inte skriva om ämnet så vill jag dela med mig om det som jag gör. Så det blir liksom lite konstigt.

Jag har några gånger försökt ta mig själv i kragen och börja träna och äta lite hälsosammare, men aldrig riktigt lyckats hålla det. Trots att jag sagt att NU skall jag verkligen försöka. Och sen har det ändå bara fallit. Och jag har inte tagit upp ämnet igen för att jag kännt mig dålig. Jag har bara låtit bli att prata om det och inläggen försvinner i någotskede.

Så att igen göra ett sådant inlägg känns liksom lite... Jag vill inte säga dumt, men på något sätt som att jag sätter mig upp för nytt misslyckande. Och det vill jag verkligen inte.

I sat here thinking about if I should make this post or not. If I should only keep this to tumblr and not talk about it at all over here. Now I sound really serious and this really isn't. It is just so weird to have so many things to keep for myself. It somehow feels wrong. At the same time as I am thinking about not writing about it I want to share with you what I am doing. So it gets a bit confusing. 

I have tried a few times to get more in shape and eat more healthy, but I have never succeeded in keeping it. Even thought I have said that I WILL really really try. And then it just doesn't happen. And I have let the thing just be because I have felt bad. I have just ignored it and then at some point the posts just disappear. 

So to now make a post about this just feels... I don't want to say dumb, but somehow like I am setting myself up for failure. And I don't wanna do that.


Förra onsdagen var första dagen av 30 day challenge som ni ser här ovanför. Ja, alla på samma gång. Jag och Camilla har en tid funderat på det här och nu bestämde vi oss för att verkligen göra det. Jag vet själv att jag själv vill träna lite mera och åtminstone på jobbet så har jag märkt att det att jag är svag är smått jobbigt ibland. Så det skulle vara bra att lite få upp det.

Idag var dag 5 och jag lyckades hålla plankan i 40 sekunder. Trodde aldrig att jag skulle lyckas med det. Jag trodde att 30 sekunder var max för mig och jag skulle ha varit super nöjd ifall jag bara lyckats hålla i 35 sekunder. Det känns så otroligt bra. Och det är troligen just därflr jag började skriva det här inlägget. Jag vill dela med mig av min lycka. Det är möjligt att bli bättre och lyckas med sånt man inte trodde.

Någon av er sitter säkert där och tycker att skit vad fånig jag är som pratar om såhär små grejor och är såhär glad över något såhär litet. Men det här är inte litet för mig. Det är stort att jag lyckats göra alla dessa alla dagar hittills. Utan att missa en dag. Utan att strunta i det för att jag är för trött. Varje dag. I fem hela dagar.

På samma gång så försöker jag undvika McDonalds och allt liknande, men eftersom jag jobbar alldeles för nära en så kan det hända ibland. Jag kommer inte att slå mig själv för det. Och sen låter jag mig själv njuta av en coca cola alltid nu och då. Så länge som det inte blir varje dag så är det okej. Jag vill inte förbjuda allt gott. Livet är trots allt för kort för sånt. 

Last Wednesday was the first day of the 30 day challenge which you see up there. Yes, all of them at the same time. Me and Camilla have thought about doing this for a while and now we decided to bite the bullet. I myself know that I want to work out a bit more and at least at work I can see how my lack of strength is a problem sometimes. So it would be nice to get it a bit up. 

Today was the 5th day and I succeeded in holding a plank for 40 seconds. I never thought I would be able to do it. I thought that 30 seconds was my max and I would have been fine if I had only gotten to 35 seconds. It feels so good that I succeeded. And it is probably why I started writing this post. I want to share my happiness. It is possible to get better and succeed in something you never though was possible. 

There might be someone out there who thinks that I am really silly talking about something this small and being this happy about it. But this isn't a small thing for me. It is huge that I have been able to keep this up for 5 days. Without missing any. Without letting it pass just because I am too tired. Everyday for 5 days. 

At the same time I am trying to avoid McDonalds and such places, but since I work way too close to one it might happen some times. I am not gonna kick myself for it. And I am also gonna let myself enjoy a coca cola at times. As long as it doesn't happen everyday it is okay. I don't wanna forbid everything good. Life is way to short for such things.

5 comments:

 1. Ei jumalauta. Tsemppii loppu kuukaudeks! Siitä se lähtee :) Vois iteki koettaa tota.

  ReplyDelete
 2. Wooow, ser otroligt tufft ut men jag är säker på att du klarar det om du ger dig på det. LYCKA TILL! :D Jag tror på dig.

  ReplyDelete
 3. Emma: Siitä vaan! :D

  Tidstjuven: Tack! :D Jag gör mitt bästa!

  ReplyDelete
 4. Fin blogg :) Hoppas du har en bra dag!

  ReplyDelete
 5. Å, jag gjorde något liknande i våras, men tröttnade halvvägs... Hehe.
  Tror jag lånar denna och testar igen! Återkommer om 30 dagar! :)

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...