Monday, October 27, 2014

Hello, is it me you're looking for ?


Mitt bloggskrivandet lider just nu massor. En orsak till det är definitivt det att jag inte har ett ordentligt skrivbord aka datorbord att sitta vid. För tillfället så har jag datorn på fönsterbrädet och har lagat ett bord av papplådor åt tangentbordet. Det är definitivt inte hemskt bekvämt, men för tillfället är det det bästa jag kan.

Jag hoppas verkligen att jag lyckas få ett bord fiksat asap.

My writing is really suffering right now. One reason is that I don't have a real desk for my computer. Right now I have my computer on the windowsill and have boxes as a desk for the keyboard. Not the most comfortable to sit at, but it is the best I can have right now. 


I really do hope that I can fix the desk situation soon. Det andra som också lidit på sistone på grund av flytten är min 30 day challenge. Jag blev lite efter i den eftersom jag hade några dagar då jag verkligen inte orkade eller inte hann. Men jag har fortsatt där jag blev. Det börjar verkligen kännas lite tråkigt nu och jag tror att jag snart måste börja ta in något annat också för att få lite variation i det hela. Att göra 100 squats och 100 crunches börjar bli lite tråkigt.

The other thing that has suffered a bit because of the move is my 30 day challenge. I got a bit off track because I had a few days when I just really didn't have the energy or just not the time. But I have continued where I left. It is starting to really feel boring now so I do believe that I will have to put something else in too to get some variation in it. To do 100 squats and 100 crunches is starting to be a bore.

Ja, jag lever fortfarande i ett kaos och utan säng, men snart blir det ändring i det. Hoppas jag i alla fall.

Yes, I am still living in a chaos and without a bed, but there will be some change in that soon. At least I hope so.

2 comments:

  1. Det börjar ju se riktigt hemtrevligt ut. Ses.

    ReplyDelete
  2. Herregud vilken kaos xD Hoppas du har fått allt städat bort nu ;D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...