Saturday, February 6, 2010

New header! :D

kopierat från Emzie

 Image and video hosting by TinyPic
Orginala bilden fotograferad av Sarah. Själv har jag klippt den lite.

Jag fixade en ny header åt den här bloggen eftersom den gamla jag hade var egentligen gjorde åt gamla bloggen och jag ville ha en som är gjord för denna. Egobilder är bra att använda i sånahär syften tycker jag. Bloggen handlar ju faktiskt om mig och mitt liv.

Jag tycker själv massor om den. Vad tycker ni?

---

Tein uuden headerin tähän blogiin koska se mikä minulla oli ennen oli tehty vanhaan blogiin ja halusin yhden joka on tehty tähän blogiin. Egokuvia on hyvä käyttää tähän tarkoitukseen. Blogihan kertoo minusta ja minun elämästä.

Itse tykkään todella paljon. Mitä mieltä te olette?

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...