Thursday, February 18, 2010

BOKTIPS SÖKES

kopierat från Emzie

 Image and video hosting by TinyPic

För att jag inte kommer att ha tid att blogga typ alls idag (jag vet, det är jätte tråkigt och ni kommer sakna ihjäl er.) så tänkte jag ställa en liten fråga åt er. Jag, som ni kanske vet, älskar att läsa massor och avverkar böcker på löpande band. Jag söker ständigt nya intressanta/bra böcker att läsa.

Jag är säkert inte den enda så varför inte dela med oss av bra boktips.

Skriv vilken bok ni just nu läser och om ni vill kan ni även skriva en bok ni tycker att alla borde läsa.

(Själv läser jag The Lovely Bones av Alice Sebold. Och så att ingen annan behöver nämna dem så tänker jag tipsa om Harry Potter serien. Eftersom den är något av det bästa jag någonsin läst och jag älskar den mest.)

---

Koska minulla ei tule olemaan aikaa bloggailla melkein yhtään tänään (jo tiedän, se on tosi tylsää ja te tulette ikävöimään minua.) niin ajattelin heittää pienen kysymyksen teille. Kuten ehkä tiedätte rakastan lukea ja luen kirjoja koko ajan. Etsin koko ajan uusia kirjoja luettavaksi.

Minä en varmaan ole ainoa joten miksi emme anna vähän hyviä kirja vihjeitä.

Kirjoittakaa mitä kirjaa te nyt luette ja jos haluatte niin voitte myös kirjoittaa yhden kirjan jonka teidän mielestä kaikkien pitäisi lukea.

(Itse luen The Lovely Bones - Alice Sebold. Ja niin että kenenkään muun ei tarvitse sanoa niitä niin sanon että kaikkien pitäisi lukea Harry Potterit. Koska ne ovat parhaita ja rakastan niitä niin paljon.)

1 comment:

  1. Läser just nu The Wise Man's Fear av Patrick Rothfuss, andra delen av The Kingkiller Chronicle (första delen heter The Name of the Wind) och en annan bra bok är A Discovery of Witches av Deborah Harkness

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...