Tuesday, November 22, 2011

Bloggresan part 2

Vi börjar gå igenom alla bilder jag tog med ordentliga kameran. Vi tar det i små delar eftersom jag inte har tid att fixa allihopa just nu. Jag måste äta och se på wrestling också!

Dagens outfit
Jag tog och fotade dagens outfit när jag kom in i hytten med alla tusen väskor jag hade med mig. Alltså nu räknar jag med de tre goodiebagsen vi fick i terminalen. Själv tycker jag väldigt mycket om min blus. Och byxorna som jag hittade på UFF för 1 euro.

Dagens outfit 2

Choklad
Sen blev det Private Shopping i parfym/smink butiken. Jag köpte ingenting men njöt istället av skumpan och chokladen. Det var väldigt roligt att gå där utan att måste trängas med en massa folk och bara få ta det lugnt och se på allting medan man dricker och äter. Gillas definitivt. Speciellt när någon hämtar ett nytt glas när drickan börjar ta slut.


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...